skip-to-content
  • Categorii
  • Recente
  • Etichete
  • Populare
  • Utilizatori
  • Grupuri
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Logo

Forumul Comunității GRIND

1. Acasă
  2. Hobby-uri & Cultură
  3. Song of the Day / Now Playing

Song of the Day / Now Playing

Scheduled Pinned Închis Moved Hobby-uri & Cultură
music
9 Postări 5 posters 116 Vizualizări
  • Vechi la Noi
  • Noi la Vechi
  • Most Votes
Login pentru a răspunde
Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
  • J Offline
    J Offline
    John Smith
    wrote global:last-edited-by, John Smith

N-am găsit un loc mai potrivit pentru subiectul ăsta:
    Ce melodii ascultați și care ar fi melodia "highlight" de astăzi?

O melodie pe care am descoperit-o în Death Stranding și pe care o tot ascult de atunci:
    Low Roar - "Bones" (feat. Jófríõur Ákadóttir)

A 1 Reply Last reply
    4
    • A Offline
      A Offline
      apriores
      replied to John Smith global:last-edited-by, apriores

Two Toed Tom - South of Midnight.
      O implementare absolut geniala pe care am intalnit-o personal intr-un joc a fost facuta de Olivier Deriviere in South of Midnight, unde toata coloana sonora e sectionata in parti interactive. De exemplu, în timpul unei bătălii, tema nu doar că variază în funcție de acțiunile jucătorului si de fazele boss-ului, dar menține tensiunea constant pe tot parcursul luptei apoi, prin pod de trecere, ajunge inapoi in tema de explorare, fara sa simti niciun fel de ruptura structurala, curgand totul ca intr-un film. Compozitia episoadelor conțin fragmente tematice ce se dezvolta treptat până la integrarea lor completă în tema epică a bătăliei.
      Chiar daca soundtrackul e superb ascultat si separat, impactul emoțional în timpul jocului este mult mai puternic, contribuind enorm si la imersiune.
      Știu că și @DOSboiAidan a subliniat deja multe detalii despre acest soundtrack în cadrul revistei, însă consider că merită evidențiat un astfel de talent ori de câte ori se ivește ocazia.

1 Reply Last reply
      4
      • V Offline
        V Offline
        Vlad
        wrote global:last-edited-by,

Van Morrison - Caravan

Este una dintre melodiile care sună mai bine în varianta live decât în înregistrarea de studio. De obicei ascult muzică din JRPG-uri sau Soundgarden/Alice in Chains în timp ce lucrez, dar azi mi-am adus aminte de poveștile pe care tatăl meu mi le spunea despre ”The Last Waltz”: unul dintre filmele-concert care cumva au scăpat de cenzura comunistă și au fost permise spre a fi proiectate în cinematografele din țară.

https://youtu.be/44wDwMQVqCc

1 Reply Last reply
        2
        • 21st_Fatality2 Offline
          21st_Fatality2 Offline
          21st_Fatality

Fata mea e mare fan Metallica, asa ca anu trecut am fost nevoit sa iau doua bilete, binenteles ca ce am prins eu au fost cu comisioane, 3700lei. Suma foarte mare, dar m-am gandit ca nu mai are sanse sa-i mai prinda in RO. Dupa ceva timp, apare si Iron Maiden, dar na, nu aveam cum sa mai iau bilete, si doua concerte la doua saptamani distanta. Acum, imi apare mesaj de la iabilet, ca mai sunt locuri disponibile, si zic hai sa intru sa vad ce scoruri sunt. Nu-mi vine sa cred ca am luat doua bilete cu 236lei, indiferent ca sunt sus pe stadion, experienta e de neuitat. 🤘
          https://www.youtube.com/watch?v=HAQQUDbuudY

lixicusL 1 Reply Last reply
          4
          • 21st_Fatality2 Offline
            21st_Fatality2 Offline
            21st_Fatality

V-am spus de fata si de preferintele ei. De cealalta parte il am pe baiat. De la 10 ani, iar acum merge pe 13, iubeste hip-hop-ul romanesc clasic, in special La Familia si B.U.G. Mafia. Pasiunea e serioasa, chiar am fost cu el la un concert La Familia si a fost super. Dupa ce am iesit de la concert, a doua zi imi arata bratara si imi spune ca nu o sa uite niciodata ca am fost cu el acolo. Acum tot asteptam momentul sa prindem si un concert cu BUG, e pe lista noastra de dorinte.
            In fiecare zi, cand ii duc sau ii iau de la scoala, avem o regula. Pe langa muzica mea, am in masina doua albume speciale pentru ei, rock pentru fata si hip-hop pentru baiat. Astazi, cand l-am luat pe cel mic de la scoala, am pus niste BUG Mafia. Si sincer, nu imi e teama ca o sa vorbeasca urat din cauza muzicii. Nu o face. La noi acasa nu se vorbeste asa, iar el stie sa faca diferenta. Ne bucuram de muzica exact asa cum este ea, fiindca educatia adevarata pleaca mereu de acasa.
            https://www.youtube.com/watch?v=-yZ9LnpSNlI

1 Reply Last reply
            2
            • lixicusL Offline
              lixicusL Offline
              lixicus
              replied to 21st_Fatality global:last-edited-by,

@21st_Fatality a spus în Song of the Day / Now Playing:

Fata mea e mare fan Metallica, asa ca anu trecut am fost nevoit sa iau doua bilete, binenteles ca ce am prins eu au fost cu comisioane, 3700lei. Suma foarte mare, dar m-am gandit ca nu mai are sanse sa-i mai prinda in RO. Dupa ceva timp, apare si Iron Maiden, dar na, nu aveam cum sa mai iau bilete, si doua concerte la doua saptamani distanta. Acum, imi apare mesaj de la iabilet, ca mai sunt locuri disponibile, si zic hai sa intru sa vad ce scoruri sunt. Nu-mi vine sa cred ca am luat doua bilete cu 236lei, indiferent ca sunt sus pe stadion, experienta e de neuitat. 🤘
              https://www.youtube.com/watch?v=HAQQUDbuudY

Bun rau pretul ala de 236 lei.

21st_Fatality2 1 Reply Last reply
              1
              • 21st_Fatality2 Offline
                21st_Fatality2 Offline
                21st_Fatality
                replied to lixicus global:last-edited-by,

@lixicus a spus în Song of the Day / Now Playing:

Bun rau pretul ala de 236 lei.

Da, 100lei/bilet la o trupa iconica, chiar pomana. Si cand ma uitam pe langa mine, inca mai erau destule locuri libere.

1 Reply Last reply
                0
                • 21st_Fatality2 Offline
                  21st_Fatality2 Offline
                  21st_Fatality
                  wrote global:last-edited-by, 21st_Fatality

Pentru piesa zilei de astăzi vreau să vă arăt ceva diferit, care mie mi-a atras atenția într-un mod foarte plăcut. Este vorba despre o interpretare a piesei „Lose Yourself” de la Eminem, dar cântată de Maria Fiselier, care este artistă de operă.
                  https://www.youtube.com/watch?v=8YyuIkVSx-8

1 Reply Last reply
                  0
                  • 21st_Fatality2 Offline
                    21st_Fatality2 Offline
                    21st_Fatality

Vreau sa va las o recomandare muzicala, dar mai intai simt nevoia sa va spun o scurta poveste despre cum am ajuns sa fiu obsedat de o trupa pe care o ignoram complet. Poate unii dintre voi o iubitii de mult, dar cred ca sunt destui care sunt exact in pozitia in care eram eu acum doi ani.
                    Pana in 2024, pentru mine Bosquito insemna doar ce auzeam la tv sau pe la petreceri. Stiti voi, piesele alea ultra-cunoscute ca "Pepito", "Bosquito", "Marcela" sau "Hopa Hopa". Mi se parea o muzica simpluta, de dansat la nunti si cam atat. Nu ma atragea deloc si nu mi-as fi cumparat niciodata bilet la un concert de-al lor.
                    Toata treaba s-a schimbat cand niste prieteni buni ne-au invitat sa mergem cu ei la un concert Bosquito live. Am acceptat doar pentru ca aveam incredere in gusturile lor si voiam sa iesim din casa, dar am plecat de acasa total sceptic. Nu aveam nicio asteptare si nu ma interesase niciodata sa caut mai mult de la ei.
                    Oameni buni, ce s-a intamplat la concertul ala m-a lasat masca. Energia lor live, complexitatea instrumentelor si felul in care suna piesele de care nici nu auzisem m-au cucerit instant.
                    Dupa seara aia, am inceput sa le caut discografia. Saptamani la rand, in masina nu s-a mai ascultat altceva. Am dat play pe repeat la doua albume de care habar nu aveam. M-am indragostit maxim de muzica lui Radu Almășan
                    Daca sunteti ca mine si l-ati judecat doar dupa "banalele" hituri de la televizor, va rog sa va faceti o favoare si sa il descoperiti cu adevarat.
                    Va recomand din suflet sa ascultati cap-coada doua albume care pe mine m-au obsedat: Sus si Babylon. O sa descoperiti o cu totul alta fata a trupei.
                    PXL_20240214_184557157~2.jpg

1 Reply Last reply
                    1

• Conectare

• Nu ai un cont? Înregistrare

• Login or register to search.