skip-to-content
  • Categorii
  • Recente
  • Etichete
  • Populare
  • Utilizatori
  • Grupuri
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Logo

Forumul Comunității GRIND

1. Acasă
  2. Hobby-uri & Cultură
  3. 🎮 Ce Jucăm Acum
  4. Lan Party

Lan Party

Scheduled Pinned Închis Moved 🎮 Ce Jucăm Acum
2 Postări 2 posters 23 Vizualizări
  • Vechi la Noi
  • Noi la Vechi
  • Most Votes
Login pentru a răspunde
Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
  • 21st_Fatality2 Offline
    21st_Fatality2 Offline
    21st_Fatality
    wrote global:last-edited-by,

Aseara am conectat doua laptopuri ca sa fac un mic LAN party cu fiul meu. Am vrut sa ii arat si lui cum ne jucam noi in copilarie. Stiam, bineinteles, ca el este as in noul CS, dar am crezut ca pe versiunea veche, 1.6, ii arat eu adevaratul talent. 😄
    Pentru asta, am pus la bataie doua relicve: un laptop cu Windows XP, ecran format 4:3, Pentium M 1.6ghz si o placa video Nvidia 6200, totul pe un msata cu adaptor la IDE, merge totul perfect. Iar celalalt cu Windows 7, ecran format 16:9, un dual core si o placa ATI Radeon 5470, dar momentan un hdd pe sata, si asta se simte in incarcarea jocurilor, fiind mai lent ca celalalt. Partea cea mai tare e ca ambele inca merg perfect in jocurile astea pe rezolutia maxima! L-am lasat pe el pe cel cu Windows 7, unde prindea cam 100 fps, iar eu am ramas pe cel cu XP de 60 fps.
    Am bagat clasica harta fy_snow, a inceput meciul si nici nu apucam sa il vad pe ecran, ca eram deja mort. Stiti clipul ala celebru... Cam asa eram si eu... 😄
    Am dat imediat vina pe laptop, asa ca am facut schimb, dar rezultatul a fost fix acelasi. Dupa ceva timp, am inceput si eu, cu chiu, cu vai, sa mai fac cateva kill-uri, dar foarte greu.
    Vazand asa, am schimbat tactica. Am bagat un Unreal Tournament 2004, gandindu-ma ca la jocul asta chiar nu are nicio sansa in fata mea. Din pacate, m-a umilit din nou. Au o vedere si o dexteritate copiii astia din ziua de azi, de iti vine sa spargi laptopul, nu alta! 😄
    La final, m-a luat in brate si a spus ca ii pare rau ca m-a zapacit, data viitoare o sa ma lase si pe mine sa castig 😄
    Dincolo de scor, a fost superb. Este incredibil de frumos sa joci unul langa altul, sa imparti zambete, glume live, fata in fata, si nu prin difuzor sau pe chat-ul jocului. A fost o experienta minunata, pe care cu siguranta o sa o repetam destul de des.
    Voi mai faceti LAN party-uri de genul asta in familie sau cu prietenii? Si mai ales, ce alte jocuri vechi ne recomandati sa mai incercam in doi, care sa si mearga pe configuratiile astea? 😄
    PXL_20260613_184132782.jpg PXL_20260613_184138651.jpg PXL_20260613_184144734.jpg PXL_20260613_195309810.jpg

1 Reply Last reply
    0
    • V Offline
      V Offline
      Vlad
      wrote global:last-edited-by,

Motivul 987459867398459038456977 pentru a face copii 🥹

1 Reply Last reply
      1

• Conectare

• Nu ai un cont? Înregistrare

• Login or register to search.