Voi mai așteptați vreun joc nou?
-
Eu aștept cu sufletul la gura E-day, din motive evidente in cazul meu. Pe de alta parte, nu pot sa mint - sunt curios cum o sa fie si GTA 6, probabil singurul motiv pentru care nu am vândut încă PS5-ul.
-
Nu as zice ca lumea de aici e mai mult cu retro ... ci doar ca vezi stiri despre noutati peste tot si cumva sa postezi despre retro stuff e mai unic intr-o mare de stiri cu release-uri noi, as zice ca apreciem jocurile noi cat si cele vechi. Personal asteptam 007 dar din pacate jocu nu e complet pe disc ...
-
Ma uit cu interes catre Boltgun 2 - are potential si imi place ca au mers pe varianta de a juca cu 2 protagonisti in loc de unul. Asta aduce un anumit grad de rejucabilitate, si mi-ar placea sa faca si un wave/arena mode mai bine pus la punct. exista unul si in original dar este limitat la o singura arena si te plictisesti repede.
In afara de asta, urmaresc fiecare release nou pe GoG, sincer, e singurul store de unde cumpar in mod regulat. Am luat-o razna cu ownership-ul si nu prea ma mai atrag jocurile daca nu le pot downloada si pune pe un suport fizic
-
Sincer, abia aștept să apară ultima parte din remake-ul pentru Final Fantasy VII. În primele două părți, lansate în 2020 și 2024, băieții de la Square Enix au reușit să acopere doar conținutul primului CD din original (are 3). În mai bine de 100 de ore de gameplay, au reprezentat doar vreo 20 de ore din original. Deci sunt curios cum vor aborda celelalte scene din aventură.
M-aș bucura să văd și un Mario 3D pentru Switch 2, dar Donkey Kong Bananza a fost suficient de bun pentru a-mi satisface pofta pentru o vreme.
-
Din cauza faptului că aplicarea patch-urilor este atât de simplă, s-au lansat nenumărate jocuri în grabă, neterminate, ca mai apoi să fie remediate după săptămâni sau luni întregi de la lansare. Nici nu mai știu care ar fi cel mai recent exemplu, dar n-o să uit în ce stare deplorabilă s-a lansat Cyberpunk 2077 și câte jocuri au urmat după aceea. Eu de asta am și renunțat să mai aștept jocuri noi cu aceeași plăcere pe care o aveam înainte, majoritatea s-au lansat așa și erau unplayable, dar în ultimul timp parcă văd totuși o evoluție pe partea asta.
-
Deși am un backlog cat casa poporului, atât de jocuri retro, cat și moderne, eu anul ăsta aștept cel mai mult GTA VI. Asta nu pentru ca nu ar fi atâtea alte jocuri mișto, dar GTA III a fost primul joc open-world, ce a deschis în copilăria mea calea catre ce pot fi de fapt jocurile. Până atunci toate jocurile pe care le jucasem erau coridoare, chit ca vb de un Doom sau un NFS. Orice joc nou de la Rockstar a fost un breakthrough, și știu ca ce vor aduce ei, vor definii următorii ani în gaming.
-
Eu astept ceva in stilul The Roottrees Are Dead sau Return of the Obra Dinn.
-
cred ca pentru mine, cel mai asteptat joc e GTA 6, jocul copilariei, jocul care mi-a alterat gusturile muzicale, mi-a aratat viata de cartier, jocul care si acum e in top datorita multiplelor mecanici pe care nici in ziua de azi nu le-am mai vazut ( gen sa faci muschi la sala si personajul sa se modifice in timp real sau gang fights sau pictatul graffity-urilor)
-
Sunt cateva jocuri pe care le astept, cu toate ca nu am foarte mari asteptati, m-am impamantenit in niste titluri la un moment dat si am realizat ca in principiu vreau mai multe derivate a acelor jocuri. De exemplu, in sfarsit s-a anuntat DLC-ul pentru Grim Dawn - Fangs of Asterkarn pe care il asteptam din 2023 si mai e putin pana ajunge. Mai este si Core Decay - un fel de clona de Deus Ex 2000 - in principiu un joc indie la care lucreaza un suedez si cativa freelanceri pe langa, din ce am vazut in dev logs, jocul pare chiar complex, super atragator. Iar mai apoi sunt titlurile la care s-a facut marketing in ultima perioada, GTA 6 e cap de lista, cu toate ca o sa astept varianta de PC intrucat nu am consola si in economia asta, nici m-ar atrage sa cumpar una doar pentru un singur titlu; Ill care a fost prezentat la state of play, Exekiller pe care nu mai stiu unde l-am gasit, dar parea frumusel - joci drept un vanator de recompense intr-o lume post apocaliptica, Wolverine daca il vor lansa vreodata pe PC, Onimusha: Way of the Sword, noul Control si cam atat pentru moment(nu pun si Max Payne remake ca nu s-a mai auzit nimic de el de ceva timp si tare ma tem ca o sa fie abandonat la un moment dat, cu toate ca Remedy spune ca inca e in development). Intre timp mai pierd timpul prin Diablo 4, trebuie sa termin si ultima expansiune/DLC.
-
Nu ma entuziasmez pentru nimic din ce apare nou. In schimb, am vazut anuntul Nightdive Studios pentru Thief: The Dark Project, si acum, sunt foarte nerabdator!
-
Fantastic cat de mult s-a schimbat peisajul jocurilor clasice de când au început meșterii de la Night sa umble la titlurile clasice. Sunt curios ce urmează pe viitor. Eu încă sper la un remaster de Might and Magic 6/7/8...