Coletia de cosole
-
Incep eu prin a spune ce am reusit sa strang pana acum. Totul a inceput pentru a ma distanta de jocurile online, deja pierdeam prea mult timp, si ma cam agitam repede... Asa ca am inceput cu niste console.
Incep cu handheld:
Miyoo Mini Plus
Miyoo Mini V4
Miyoo A30
Miyoo Flip
Anbernic RG35xx Plus
Anbernic RG353V
Anbernic RG35xxsp
Anbernic RG556
Powkiddy RGB20SX
Powkiddy V10
Am mai avut si un Powkiddy X55 dar l-am facut cadouSi ca sa ma opresc, pentru ca mereu apare ceva dragut, pentru sisteme diferite, am facut un pas mare(dar tot mai sunt cu ochii la unele)
Asus Rog Ally X cu ssd de 4tb si micro sd de 1tb, o oferta de nerefuzat sh inca in garantie.
Consolele mici le iau dupa mine ca sa ma opreasca in a folosii facebook-ul, sau telefonul. Iar cea mare cam tine locul de pc, pentru ca stau oriunde cu ea.Acum trecem la console mari:
5x Xbox OG, pentru ca aveau pret bun :))
3x PS3, aceasi poveste (pe doua am dat 100lei)
PS2
Xbox 360 slim
Xbox Series S
Ps4 -
Evident ca ne dorim poze - o sa pun eu un tease
sa nu zica lumea ca fac offtopic 
Din 2007
https://flic.kr/p/2sfjYskam gasit una random din 2014

https://flic.kr/p/2sfmkLs -
@darky la ce ai postat, crezi ca mai are cineva curaj sa mai arate ceva? :))
-
Impresionanta colectia...
Uite si una din preferatele mele jucarii, nu plec nicaieri fara ea

-
Eu am așa:
Vreo 2 console Ending Man / Terminator 2, pe care le-am cumpărat și le țin depozitate pentru nostalgie
Nintendo Entertainment System, varianta vândută în Germania pe la sfârșitul anilor 1980
Super Nintendo Entertainment System (SNES), tot varianta vândută în RFG (încă are vulturul pe un sticker)
PlayStation 1, în varianta originală care are toate porturile și este foarte apreciată de audiofili
Nintendo 64
Nintendo Gamecube
Xbox
PlayStation 3 Super Slim
Nintendo Switch
Nintendo Switch 2 -
Eu sunt de partea celor care au avut PC toata viata asa ca imi e greu sa cumpar consola din moment ce am toata libraria pe Steam si GoG.
DAR, nu am reusit sa rezist handheld-urilor de la Nintendo asa ca mi-am luat:
- Nintendo GBA - deghizat in R36S
- Nintendo 2DSXL
- Nintendo Switch V2(Tot OG dar revizia cu bateria mai mare)