Nostalgie curată: Acel joc
-
Vreau sa deschidem o discutie despre acele jocuri care ne-au marcat copilaria sau adolescenta. Stiu ca sunt multe titluri bune, dar sunt curios care este acel singur joc care v-a ramas intiparit in minte si de care va aduceti aminte mereu cu drag.
Pentru mine, acel joc este Heart of Darkness.

Nu stiu exact cum sa explic, dar a lasat o amprenta frumoasa asupra mea. Imi aduc si acum aminte ce emotii incredibile imi transmitea. Avea o poveste superba, dar in acelasi timp putin horror pentru vremea aceea, lucru care te tinea mereu cu sufletul la gura. Atmosfera aia intunecata, monstrii din umbre si curajul personajului principal m-au facut sa traiesc jocul la o intensitate pe care rar am mai intalnit-o dupa aceea.
A ramas jocul meu de suflet.
La voi cum sta treaba? Daca ar fi sa alegeti un singur joc care v-a marcat cu adevarat si despre care povestiti si azi cu nostalgie, care ar fi acela si de ce? -
@21st_Fatality Pentru mine este si rămâne, pentru totdeauna, Might and Magic VI. Asta nu înseamnă ca nu-i urmat îndeaproape de altele, cum ar fi Wolf3D, Diablo, Heroes 2, Jazz, NFS2, Crusaders of M&M si restul seriei M&M, god dammit ma opresc ca mai ales aici vreo 300 de titluri - cu toate am amintiri faine, strâns legate.
-
Jocul al carui soundtrack il aud si acum in cap cand ma gandesc la el.
The Elder Scrolls III: Morrowind. Au fost multe jocuri magice pentru mine, dar astuia ii simt efectiv mirosul. Ma absorbea total, chiar daca nu pricepeam nimic din politica lui, eram fascinat de lumea extraterestra, de secretele de care te loveai la tot pasul, de fauna, de flora. Inca nu l-am terminat oficial, cred ca nici nu m-am apropriat macar de final, poate d-asta ma va bantui vesnic.
Ah, si sa nu uit, fuck cliff racers!