Star Wras Battlefront 2015
-
Vreau sa deschid un topic despre o mare pasiune de-a mea: Star Wars Battlefront 2015.

Pentru mine, jocul asta a schimbat totul. A fost titlul care m-a facut sa renunt la jocurile single player cat timp m-am jucat multiplayer. Am bagat in el in jur de 4000 de ore, o nebunie intreaga! Jocam cel mai mult pe hartile mici, de 12 jucatori, in special modul Cargo. Eram asa de disperat sa ma joc si incepusem sa prind asa de bine jocul, incat am intrat in clanul 21st – de acolo mi se trage si nickname-ul pe care il am si acum. Pur si simplu dominam meciurile si eram super prins de actiune.
Pe langa gameplay, jocul asta m-a marcat si pe partea audio. Tin minte ca a fost primul joc cu suport pentru Dolby Atmos. Pentru ca eram pasionat, foloseam jocul ca demo in sistemul meu home cinema ca sa le arat prietenilor ce poate sa faca tehnologia asta. Sunetul de la lasere, exploziile si felul in care se auzea totul in spatiu erau pur si simplu incredibile pe o configuratie audio buna.
Normal ca atunci cand a aparut Battlefront 2, l-am cumparat imediat. Dar directia in care a mers nu a fost deloc pentru mine. Prea multe efecte vizuale, scantei peste tot, explozii si o grafica mult prea incarcata pentru gusturile mele. Efectiv nu mai vedeam bine ce se intampla in jur si se pierduse acea claritate din primul joc.
Asa ca am facut cale intoarsa si am revenit la Battlefront 2015. Din pacate, nu a mai fost la fel. Din cauza ca producatorii nu i-au mai oferit suport, serverele s-au umplut rapid de hackeri. A inceput sa devina extrem de frustrant. Intram sa ma relaxez si sa joc corect, dar adunam doar nervi si simteam ca pierd orele degeaba din cauza celor care triasau. Pana la urma, asta m-a facut, incet-incet, sa ma opresc de tot. Dupa el, am mai continuat cu Call Of Duty Mobile, si acolo ore pierdute, telefon separat, trigere speciale, ventilator racire. Dar usor am renuntat si la el, prea multe ore si obligatia sa stai pana la final, sa nu poti pune o pauza cand ai nevoie.
Intre timp, am revenit la jocurile single player, pentru ca acum imi ofera exact linistea pe care o vreau dupa atata haos, pot sa pun pauza fara problema. Sincer sa va spun, acum imi e si teama sa-l mai instalez o data, de frica sa nu cumva sa ma agate din nou in acea bucla si sa ma prinda iar disperarea de atunci.
Sunt curios daca mai sunt fani ai primului joc pe aici.
-
Mi-ai adus aminte de coperta primei reviste NIVELUL2, care parcă avea ceva aplicație cu AR pentru a o vedea în 3D.