Merită vizionat ceva lansat in 2026?
-
Notate. Cred ca am sa merg la MK2 cu soția, mai ales ca sunt jocurile noastre de cuplu. Am si uitat de film.
-
Apare Scary Movie nou, eu am asteptari mari pentru el si sper sa il prind în cinema. Daca merge cineva inainte, vreau si eu un rating.
-
Am vazut in 2026
Super Mario Odyssey Movie - pentru copii nu recomand
Project Hail Mary - foarte bun ...
Devil Wears Prada 2 - mai slab ca primul, dar in continuare bun ... mai ales daca te duci cu jumatatea
Mandalorian si Grogu - e exact ceea ce te astepti (serialul + more production value)
Greenland 2 Migration - mie mi-a placut extrem de multSingurul la care vreau sa ma duc este Mortal Kombat 2 .. am vazut in pregatire Mortal Kombat (2021)
restul care au aparut - astept as vina pe BR/4K-UHD
PS: toate cele de mai sus le voi lua si fizic ...
-
Eu astept cu nerabdare The Odyssey
-
N-as spune .. cel putin in "epicsodul" asta e mai mult despre prelungirea francizei pentru ca serialul a avut priza buna la public.
Ca si combinatie de genuri sau mai bine zis scene "familiare" din mai multe filme, la inceput as zice ca e un fel de Andor
(chiar prima secventa mi-a dat un mare vibe de Andor) apoi o combinatie intre Blade Runner amestecat cu Thor Ragnarok si dupa jumatatea filmului ceva de genul SW Episodul 4, 5 si 6. -
Masters of the Universe
Pare interesant din trailer. Macar ne aduce aminte de bunul Cartoon Network
-
Asta nu e lansat in 2026, dar astept masterizarea de cativa ani buni. Gone with the Wind se anunta ca ar veni in toamna aceasta in format 4K